Novosti

 

Likovne i dizajnerske radionice i tečajevi za djecu i odrasle

Mjesto održavanja: Zagreb

Likovne i dizajnerske radionice imaju za cilj obogatiti unutarnji svijet djece, mladih, ali i odraslih, te ih naučiti novim ručnim i spoznajnim vještinama, potaknuti njihovu kreativnost i smanjiti broj sati koji neka djeca neproduktivno provode ispred kompjutera i televizije, jer jednom usađena navika likovnog izražavanja i vizualnog promišljanja svijeta oko sebe ostat će im trajno koristan hobi kroz čitav život, a mladima koji u budućnosti budu željeli i profesionalizirati svoje vještine, radionice će pružiti kvalitetne temelje i osnove za nadogradnju. Radionice se prilagođavaju individualnim željama i potrebama svakog učesnika, a u vezi svih dodatnih informacija, obratite se na e mail: kresimirag@hotmail.com ili na mob: 098 / 429 - 278

Popis radionica:

1. Crtanje i slikanje - istraživanje i upoznavanje različitih crtačkih i slikarskih materijala, tehnika i postupaka, crtanje i slikanje prema predlošku, portret, figura, mrtva priroda, pejsaž, crtanje i slikanje slobodnim stilom. Program se individualno prilagođava svim dobnim skupinama i prema interesima svakog od polaznika tečaja ili radionice.

2. Priprema učenika za upis u školu primijenjenih umjetnosti i na likovnu akademiju, te srodne fakultete / tekstilni i grafički dizajn /. Obrađivanje tema iz programa Likovna umjetnost – priprema za državnu maturu.

3. Radionica stripa i ilustracije - također namjenjena svim dobnim skupinama i individualno se prilagođava interesima svakog polaznika.

4. Radionica plakata - namjenjena svim dobnim skupinama i individualno se prilagođava interesima svakog polaznika.

5. Oblikovanje različitih ukrasnih, uporabnih i unikatnih predmeta, nakita i suvenira - radionica i tečaj za sve dobne skupine.

6. Likovna igraonica za najmlađe - namjenjena predškolskoj djeci.

 


 

Strukovne radionice za odrasle: vizualne komunikacije i marketinške strategije za slobodna zanimanja, umjetnike i male obrtnike

Radionice iz ciklusa ” Vizualne komunikacije i marketinške strategije ” namjenjene su svima onima koji se bave slobodnim zanimanjima, samostalnim umjetnicima, djelatnicima u kulturi, malim obrtnicima i svim ostalim ljudima koji svoj rad, proizvode, znanja i vještine žele plasirati na domaćem i stranom tržištu. Radionice se odvijaju po tematskim cjelinama, unutar kojih se obrađuju pojedine teme na praktičan i jednostavan način, i uz vježbe sa kojima će polaznici radionica moći usavršiti svoje marketinške strategije, a što će u velikoj mjeri pripomoći i razvoju domaćih kreativnih industrija i samo – zapošljavanju mladih kreativaca, kao i svih onih malih obrtnika koji stvaraju autohtone domaće proizvode i žele s njima postići veću konkurentnost i tržišni plasman.

Trajanje radionica i termini: ovisno o interesu učesnika, fleksibilno se prilagođava trajanje i termini radionica, te se sa svakim učesnikom izrađuje individualni plan rada.

Sadržaj i teme kojima se bavimo na radionicama:

1. Oblikovanje cjelovitog vizualnog identiteta za pojedine proizvode ili grupu proizvoda, također i oblikovanje vizualnog identiteta za pojedine događaje, manifestacije, izložbe, tribine, predavanja, intelektualne usluge, i sl., vizualni identitet umjetničkih udruga i malih obrta, marketing u kulturi. Kreiranje naziva i logotipa, kao i reklamnih materijala, a u što ulaze leci, katalozi, pozivnice, posjetnice, info-knjižice, i sl.

2. Izrada i obrada reklamnih fotografija za internet i grafičke materijale, a koje su vezane uz neki umjetnički proizvod ili grupu proizvoda, umjetničko ili slobodno zanimanje, obrt, događaj, manifestaciju, predavanje, i sl.

3. Izrada plakata za različite namjene – izložbe, manifestacije, predavanja, sajmove, festivale, i dr.

4. Kreiranje web stranica i blogova – vizualni identitet na internetu, razlike grafičkog i web dizajna, odabir kvalitetnog servera, izrada stranica i blogova, povezanost i raspored sadržaja na web stranici, pravilna upotreba tipografije, fotografije i ilustracije, metode za povećanje posjećenosti stranica na internetu.

5. Kreiranje profila i stranica na društvenim mrežama, facebook kampanja.

6. Pisanje reklamnih tekstova za internet i štampane materijale, te pozivnice i obavijesti koje se šalju putem maila.

 

 

 

Vljudno vabljeni !

 

 

 


.

 

  

       
 
 
Izložbe

 

 

 
Kontakt
 
       
 
Dizajn stranica - Copyright 2010 Krešimira Gojanović